• Соопштение за родители:

  При упис на деца задолжително родителите да достават и Пријава за упис, пополнетета од од родителот, превземете ја тука Потврда од лекар (Пополнета од матичниот лекар на детето), превземете ја тука

   

   

   

 • Документи:

  Во согласност со законските прописи, достапни се документи од јавен интерес

   

   

   

  Читај повеќе »